WIE ZIJN WIJ

Wij zijn enthousiaste muziek- en videomakers met een grote passie en veel ervaring in het schrijven van muziek in allerlei stijlen. Alles wordt in-house gedaan en gemaakt zodat we de kosten laag kunnen houden. We hebben onze eigen zangstudio in Amsterdam West.

TECHNIEK

BACKINGTRACK MAKENWij hebben de beschikking over een fijne zangstudio in Amsterdam West. Ook kunnen wij gebruik maken van een grote dansstudio en een werkruimte tot 50 personen.
Daarnaast hebben wij een afmixruimte voor muziek- en video-editing. Wij werken met hoogwaardige apparatuur, (mac)software en plugins.

INVESTEREN

Wij houden van knopjes en kwaliteit. Dat betekent dat wij onze apparatuur constant blijven vernieuwen om de beste kwaliteit te leveren. Zo hebben wij onlangs een nieuwe iMac 5K aangeschaft, een prachtige Nuemann microphone en de iPad Pro. Klik hier voor een overzicht van onze apparatuur.

WAAROM MET ONS WERKEN

Omdat dit werk onze passie is. Dat betekent voor jou dat wij meer doen dan je verwacht. We luisteren goed naar je wensen en denken mee. Daar komt bij dat wij je, als vocal coach, begeleiden bij de opnames. Dat krijg je er gratis bij, plus een gratis videoregistratie met plaatsing op youtube.

LOCATIE

1737Wij zitten op een hele fijne locatie in Amsterdam, in de Spaarndammerbuurt (Houthavens) vlakbij Westerpark. Je kunt voor de deur parkeren (betaald behalve op zondag) en vanaf de ring afrit 102 is het slecht 2 minuten rijden naar onze zangruimte. Die ruimte is een fijne, lichte ruimte in een prachtig groot pand aan de Hembrugstraat. Winkels, AH, lunchroom en restaurants op loopafstand. En je loopt binnen 1 minuut in het prachtige Westerpark.

OPRICHTER

studioOprichter en bedenker is Michael. Michael heeft 6 jaar aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem muziek gestudeerd, daarna Kunst- en Mediamanagement aan de HKU. Hij is vocal coach, dirigent van zanggroepen en multi-instrumentalist.

Hij heeft programma’s gespeeld samen met Jenny Arean, Tony Neef, John van Eerd, Paul Haenen, Paul de Leeuw en Karin Bloemen. Hij heeft concerten gegeven in Parijs, London, Munchen, Berlijn, Krakow, Valencia, Brussel en Dublin.

ALS JE VRAGEN HEBT

Indien je nog vragen hebt laat ons dat weten. Mail ons, bel ons, whatsapp ons. We staan je graag te woord. Communicatie en service staat hoog in ons vaandel.