Gefeliciteerd, je hebt een kadobon gekregen van iemand die je een uniek kado wilde geven. Of je hebt hem aan jezelf kado gegeven. Hieronder staan de voorwaarden om je coupon in te wisselen.

Op je betalingsbevestiging staat een nummer. Deze is eenmalig in te wisselen binnen 1 jaar na afgifte.

De coupon geldt voor 1 persoon. Meer personen kunnen. Maak daar met ons afspraken over indien je dat wenst. We hebben twee ruimtes tot maixmaal 50 personen. Als je alleen komt zingen kun je 2 personen begeleiding meenemen.

De genoemde prijzen zijn voor particulieren. Voor bedrijven is het niet mogelijk de coupons te kopen/in te wisselen. Ben je een bedrijf bel dan voor meer informatie.

De opname/videosessie vindt plaats in één van onze studio’s in Nederland of Belgie. Parkeren kan voor de deur. Parkeerkosten en andere vervoerskosten zijn niet inbegrepen.

Opnames/videoshoots vinden gedurende werkdagen en in het weekend plaats.

Om een reservering te doen stuur je ons een e0-mail met daarin drie dagen en tijden dat je zou kunnen komen. Wij kijken dan welke mogelijkheden er zijn en laten je dat direct weten.

Als je zangopnames maakt krijg je je mix, indien gewenst, binnen 24 uur toegestuurd. Anders krijg je hem binnen drie dagen toegestuurd.

Wil je bij je zangopnames een video-registratie? Dat kan. Achter de microfoon of een meer professionele, met greenscreen, vanaf 95,- euro. Kijk voor meer info op: www.muziekvideomaken.nl. We kunnen het ook op youtube zetten zodat al je vrienden en kennissen ervan mee kunnen genieten.

Je kunt je afspraak maken op telefoonnumer: 020-2235742 of mobiel 0613 2020 88

Je kunt je gemaakte afspraak 1 maal kostenloos verzetten, tot 14 dagen voor de opnames. Daarna zijn de kosten 35,- euro per keer.