Koen schrijft zelf teksten. De tekst van dit lied heeft hij gemaakt. Wij hebben de muziek geschreven, de instrumenten ingespeeld, de zangopnames gedaan, gemixt en de video gemaakt en ge-edit. Met dit frisse zomerse lied als resultaat.

Voor een klant hebben we dit vrolijk en strijdlustig nummer ingezongen. De klant had zelf de tekst gemaakt. En Ruben heeft het met veel plezier op de band gezet.

Fleur heeft dit lieve liedje prachtig voor ons ingezongen. We hebben de tekst en muziek gemaakt en de piano partij ingespeeld.

Jeremy heeft onze maandelijkse Facebook-actie gewonnen en kwam dit nummer van Hazes opnemen. En dat heeft hij heel gepassioneerd gedaan.

Moeder met drie dochters kwamen ‘I won’t give up’ bij ons opnemen. Dit keer niet met muziek erbij maar a-capella. Ze hadden er erg veel plezier aan en het resultaat is erg mooi. Ook wij hebben ervan genoten!

De klassieker ‘Hurt’ ingezongen door Yvonne speciaal voor haar moeder.

Noëlle is kwam bij ons in de studio om het nummer ‘Let it go – James Bay’ op te nemen. Het stond er in drie takes op. Mooi gedaan Noelle!

Manouk (13 jaar) heeft de ‘gratis-opname-sessie-actie’ gewonnen en is met haar moeder bij ons geweest en heeft het mooie lied ‘Jar of hearts’ van Christina Perri gezongen. En dat heeft ze prachtig gedaan zeg!

Marieke is bij ons geweest om ‘Winter’ van Tori Amos op te nemen. Een van haar lievelingsliedjes en dat hoor je. Mooi gezongen Marieke!

Drie dochters en hun vriendin zongen voor de aanstaande bruiloft van hun ouders. K3 natuurlijk! En dan uit volle borst en met overgave en veel plezier. Wat een mooi bruiloftskado!

Grote broer gaat trouwen en daar moest een mooie tekst op geschreven worden. Dat hebben wij dan ook gedaan. Een van onze vaste zangeressen heeft het daarna ingezongen.

Dimitri uit België ging zijn vriendin op een bijzondere wijze ten huwelijk vragen. Hij belde ons of wij een liedje op zijn zelfgemaakte tekst konden schrijven en opnemen. Hij wilde het in deze speciale stijl geschreven hebben. Hierboven het resultaat, ingezongen door onze Iwan.

Saar en haar dochter Lissy zijn langsgekomen om het liedje ‘Mooi’ van Marco Borsato op te nemen. En dat hebben ze inderdaad heel mooi gedaan. En na aanleiding van deze video hebben ze het ook nog op televisie in de live show met Marco Borsato zelf gezongen!

Moeder & kids rappen en zingen ‘Terwijl je nu al bij ons bent’ van Ali B voor jarige pappa. Omdat de backingtrack (muziek zonder zang) niet beschikbaar was hebben wij die voor ze gemaakt (www.instrumentale-versie.nl). Ook hebben wij de tekst geschreven en de opnames gedaan en gemixt.

Fleur kwam in 1 sessie van twee uur 7 (!!) nummers opnemen bij ons. Dit is er eentje van, het prachtige nummer van Ed Sheeran. Fleur geeft hier haar eigen draai aan en eerlijk gezegd vinden wij het veel beter dan die van Eddie 🙂 Mooi gezongen Fleur!!

Emma wilde heel graag dit bekende nummer opnemen. Haar vriend heeft het kado gedaan. En ze heeft het erg mooi ingezongen.

Leon kwam bij ons o dit nummer voor zijn moeder op te nemen. Hij had nog nooit gezongen en al helemaal niet voor een microfoon. Hulde aan zijn uitvoering van het lastige ‘You raise me up’.

Laura heeft de opnamesessie als cadeau gekregen van haar ouders voor haar verjaardag. Ze wilde heel graag dit liedje opnemen. En ze heeft het erg mooi gedaan. Ze vond het ook fantastisch in de studio te zijn.