LIED OPNEMEN

Je gaat in onze zangstudio je lied, met backingtrack, opnemen onder begeleiding van een vocal coach. Dit pakket is inclusief ontvangst, opnames, begeleiding, gebruik apparatuur, afmixen en afleveren van de mp3. Wij leveren gratis de backingtrack (indien beschikbaar) aan voor bestaande liedjes. En je kunt er een youtube video bij bestellen! En als je zangcorrectie erbij besteld zorgen we dat alles zuiver wordt. 

KLIK VOOR MEER INFO / BESTEL

COMPONEREN

De songwriters van letsmakeyoursong maken een lied van jouw eigengemaakte tekst. Hiervoor stuur je je tekst naar ons op, samen met wat voorbeelden van nummers die je mooi vindt en die bij je tekst passen. Je krijgt van ons binnen een aantal dagen een eerste opzet. Na goedkeuring wordt de hele lied voor je gemaakt.

KLIK VOOR MEER INFO / BESTEL

TEKST SCHRIJVEN

Je wilt graag een eigen tekst op een bestaand lied schrijven maar je komt er niet uit? Laat onze tekstschrijvers dat voor je doen! Wij sturen je een formulier waar je alle info kwijt kunt. Wij maken er een pakkende tekst van. Ook voor mensen die een eigen lied willen componeren maar er tekstueel niet uitkomen. Klik hier voor voorbeelden van teksten die door ons gemaakt zijn.

KLIK VOOR MEER INFO / BESTEL

cadeaubon

Geef een unieke cadeaubon aan iemand die graag zingt of muziek maakt. Je kunt zelf een bedrag kiezen. De cadeaubon wordt meteen, of op een door jouw gekozen datum, verzonden naar de gelukkige. Met een door jou gemaakte tekst erbij. Hoe leuk wil je het hebben? De bonnen zijnop deze website of op de website inwisselbaar op elk pakket.

KLIK VOOR MEER INFO / BESTEL

combipakket 1

Combi pakket 1 is voor degene die een heel eigen lied willen laten maken.Inclusief is:

tekst schrijven
muziek erbij schrijven
piano backingtrack
oefenentrack met zang
opnames maken van het lied
mix en pre-mastering

Wij schrijven een tekst, maken er de muziek bij. Wij leveren een piano-backingtrack plus een oefentrack (met zang) aan zodat je thuis kunt oefenen. Daarna kom je bij ons om de opnames te doen. Wij mixen en masteren je lied en leveren het af als MP3. Je krijgt er gratis een video-registratie bij. Die zetten we voor je op youtube.

KLIK VOOR MEER INFO / BESTEL

combipakket 2

Combi pakket 2 is voor degene die een heel eigen lied willen laten maken met instrumenten, opnames en een video. Inclusief is:

tekst schrijven
muziek erbij schrijven
backingtrack met instrumenten/beat
oefenentrack met zang
opnames maken van het lied
mix en pre-mastering

youtube video (basis, inclusief editing)

Wij schrijven een tekst en maken er de muziek bij. Wij leveren een uitgebreide backingtrack plus een oefentrack (met zang) aan zodat je thuis kunt oefenen. Daarna kom je bij ons om de opnames te doen.

Wij mixen en pre-masteren je lied en leveren het af als MP3 en WAV. Met onze twee camera’s maken we een video van je lied (basic 2-shot). Die zetten we ook voor je op youtube.

KLIK VOOR MEER INFO / BESTEL

HIER ENKELE RECENSIES VAN KLANTEN

“Super tevreden over het voor mij gemaakte lied. Er word heel goed geluisterd naar je wensen en er word precies begrepen wat je bedoelt. Erg vriendelijk, spontaan en een lekkere positieve energie. Een echte aanrader voor iedereen die ook maar iets met muziek wil gaan doen! Een dik verdiende 5 sterren!”

“Fantastische ervaring, zeer snel antwoord, flexibel, en denkt mee om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Mijn kids supersterren vonden het super leuk om te doen en het eind resultaat was boven verwachting leuk geworden.”

“Erg leuke middag gehad met de opnames van het lied van mijn vader. Opname apparatuur erg goed, mooi geluid. M’n vader voelde zich ook erg op zijn gemak en vindt dat zijn lied beter is geworden door je tips! Dank je wel!”