Is betalen via jullie website veilig?

Ja de betaling is 100% veilig. Betalen gaat met iDeal. Dat gaat via je eigen bank.

Hoe maak ik een afspraak?

Nadat je de kadobon hebt aangeschaft kun je een afspraak maken via de email of je belt ons. We maken opnames door de weeks en van vrijdagavond tot zondagavond. Je kunt dus altijd terecht.

Ik wil wat anders dan jullie bonnen. Kan dat?

Als je iets anders op muziek/videogebied wilt en dat niet op deze website vindt, bel ons even. Wij maken bijvoorbeeld ook muziek voor korte films, reclames en soundbites. En daarnaast instructiefilms en videoregistraties. Of kijk op letsmakeyoursong.nl

Wat is letsmakeyoursong.nl?

Bij www.letsmakeyoursong.nl kun je je lied opnemen en laten schrijven. Ook kun je er muziekvideo’s laten maken. De cadeaubonnen zijn ook daar in te wisselen.

Met hoeveel mensen kan ik komen?

Je kunt twee mensen meenemen. Meer is mogelijk in overleg.

Kan ik meer bonnen kopen?

Ja hoor, je kunt zoveel bonnen bestellen als je wilt.

Ik wil het voor mezelf kopen. Kan dat?

Ja hoor natuurlijk. Je kan ook gewoon rechtstreeks contact opnemen met bijvoorbeeld www.letsmakeyoursong.nl

Moeten ze kunnen zingen?

Een beetje is wel handig. Maar ook als je niet zeker weet of iemands stem voldoet, kunnen ze komen. Wij hebben apparatuur om de stem zuiverder te laten klinken. Geen zorgen dus.

Hoe kom ik aan de muziek?

Indien voorradig leveren wij de backingtrack (muziek zonder zang) helemaal gratis (ja je leest het goed, gratis) aan. We sturen hem naar je op zodat je thuis kunt oefenen.

Waar kan ik de bon krijgen? 

U krijgt bij bestelling een bevestiging. Daar staat een bestelnummer in vermeld. Met dit bestelnummer kan de ontvanger een afspraak maken. U krijgt dus geen fysieke kadobon toegestuurd. Als je een cadeaubon besteld wordt de bon rechtstreeks naar de gelukkige gestuurd. Die kan het bedrag inwisselen bij een bestelling.